Selecteer een pagina

2019 dag 9 en 10

Cape vidal

Jullie willen vast wel weten hoe onze kinderen en met name jemi het vindt in haar geboorteland. Allereerst is ze natuurlijk een puber die snel verveeld is. Dus van die lange autoritten en vele bomen gaat dr hart niet sneller kloppen. Maar vandaag was een topper. Ze is net een wandelende dieren encyclopedie. Wat die allemaal voor info in dr hoofd heeft zitten! Zodra ze een dier ziet begint ze te ratelen. Bijzonder!

Voor de rest laat ze niet meer los dan dat ze het oke vindt hier. De eerste paar dagen was ze stil en chagrijnig. Ik vermoed dat er op onbewust niveau heel wat gebeurt bij dr.

Lekker slaapje doen

Yara is door het dolle heen. Ze vindt alles leuk! Tussendoor doet ze dutjes in de camper als ze moe is onderweg. Voor haar is haar adoptie zus gewoon haar irritante grote  zus. Het leefde niet echt bij dr, het onderwerp adoptie. Maar nu krijgt ze een beeld bij het land en het onderwerp adoptie. Ik ben zeer benieuwd wat er gaat gebeuren bij en na het bezoek aan het weeshuis. Bij beide!