Selecteer een pagina

2019 dag 12

Na 13 jaar eindelijk wat meer gezien van zuid-afrika. Wat een wonderschoon en groen land in de bovenste provincies. Hieronder vindt je een paar foto’s van allerlei typische zuid-afrikaanse dingen Aan iedereen die dit leest, ga dit land zien!

De lieve Elsie was onze gastvrouw. Zo gastvrij en enthousiast dat maak je zelden mee! In de avond hebben michel,jemi en yara voetbal gekeken in hun huis. In haar huis stonden een paar kooien met oa een aapje en een papegaai erin en overal liepen honden. Elsie heeft er haar missie van gemaakt, verlaten en zieke dieren te verzorgen. En dat doet ze met hart en ziel!

Off road naar de monkey farm emalathini

Het huisje waar we in sliepen was heerlijk ruim, we sliepen in een kingsize hemelbed en na in bad te zijn geweest, voelde ik me weer mezelf. Ik was namelijk nogal chagrijnig wakker geworden. Ik denk dat alle indrukken en emoties me even ingehaald hadden. Ik was zo verschrikkelijk moe!

Wat nog beter nieuws was, is dat er binnen een magnetron stond en buiten een gasoven. Nu had ik 2 zakken glutenvrij meel meegenomen uit nederland maar ik kon er niet veel mee. Gisteren dus wel. Ik hebben 2 broden in de oven en 2 cakes in de magnetron gemaakt.

Vanochtend hebben we hier dus voor het eerst heerlijk ontbeten met vers glutenvrij brood en cake. Kopje thee erbij. Wat een top begin van de dag! Die waarschijnlijk alleen maar beter wordt nu we onderweg zijn naar het huis van de zuid-afrikaanse kevin en christine om te lunchen bij hun zwembad. We hebben ze ontmoet bij een andere camping en ze hebben ons toen uitgenodigd! Johannesburg here we come!

Kleine update:

Wat een geweldige middag hebben we gehad! Bij het zwembad en onder de veranda hebben we heerlijk gegeten bij de lieve kevin, christine en micha! Thanks guys for your hospitality. We really felt a connection with you!