Selecteer een pagina

Nog maar 2 dagen en we vertrekken naar het mooie Zuid-Afrika! Spannend en emotioneel tegelijk. Hoe zal jemi gaan reageren als we aankomen? Zal de vlucht goed verlopen? En wat moet ik nog regelen?

De website is dankzij jasper van collablab.nl opgezet. En ook nog gratis, dank je wel Jasper dat je dit ondanks de drukte voor ons hebt gedaan. We kunnen in Zuid-Afrika een datakaartje ophalen op de luchthaven zodat we verbinding kunnen maken met onze telefoon om jullie zo op de hoogte te houden van onze belevenissen in Afrika.

Hier kunnen we al een halve koffer mee vullen!

We nemen 4 koffers mee waarvan 2 gevuld met onze kleren en 2 gevuld met spullen voor Botshabelo babieshome. Import toys uit Purmerend heeft educatief speelgoed gedoneerd. Tabaks speciaal zaak van Oostrom uit Purmerend heeft schriften en schrijfwaren gedoneerd. En lieve mensen om ons heen hebben nog diverse spullen gegeven om mee te nemen. Iedereen heel erg bedankt!!!

Verder heb ik afgesproken met Eline van online magazine Regio Purmerend dat onze reisverslagen in de vorm van een serie verschijnen in hun magazine. Hoe leuk is dat!

We hopen natuurlijk dat het uiteindelijk donateurs op gaat leveren voor Botshabelo babieshome.